Kurban Bayramı Tedbirleri

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

Kurban Bayramı münasebetiyle Belediyemizce alınan tedbirler çerçevesinde;

1-) 10 Ağustos 2019 Arife günü Mezarlığı ziyaret etmek isteyenler için saat 13.30'dan itibaren Belediyemiz otobüsü çarşı içerisinden servis yapacaktır.

2-) Belediyemiz kesimhanesi Bayram günü açık olacaktır. Kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız kesimhanede kurbanlarını kesebilirler.

3-) Cadde ve sokaklarda kurban kesimi yapılmayacaktır. Evleri önünde bahçeleri uygun olanların çevreyi kirletmemek kaydıyla bahçelerinde kesim yapılabilecektir.

4-) Bahçelerinde kurban kesimi yapacakların hayvan sakatatlarını çöp olarak atmamaları, kuyulara gömmeleri gerekmektedir. Aksi halinde cezai işlem yapılacaktır.

5-) Et satışı yapan ruhsatlı işyerleri haricinde;

Cadde, Sokak, dükkan ve bina önleri gibi açık alanlarda kıyma çekilmesi yasaktır. Aksi halinde cezai işlem yapılacaktır.

6-) Kurban Bayramı münasebetiyle halkımızla 12 Ağustos 2019 Pazartesi günü yani Bayramın ikinci günü saat 10.00'da Çarşı içerisindeki Belediye Çay Parkında Bayramlaşma töreni yapılacaktır.

Tüm Halkımız davetlidir.

Halkımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, milletimize, memleketimize ve insanlığa hayırlar getirmesini bekler, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Taşınmaz Satış İhalesi
Belediyemize Kazandırılan Araçlar İçin Kurban Kesildi.