7143 Sayılı Kanun Başvuru Süresi Uzatıldı.

7143 sayılı "Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" uyarınca devam eden yapılandırma başvuru süresi 27 Ağustos 2018 Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

31 Mart 2018 tarihine kadar Belediyemize olan, Kira, İlan Reklam Vergisi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Harçlar, Katılım Payları, Ücret, Su, Atıksu ve Katı Atık borçları olanlar ve kanun kapsamında diğer alacaklar için yeniden yapılandırma işlemleri devam etmektedir.

Kanun kapsamında;

31.03.2018 tarihi ve öncesine rastlayan borçlar yeniden yapılandırılabilecektir.

Vatandaşlarımız yeniden yapılandırma kapsamında borçlarını peşin ya da 6, 9, 12, 18 taksit halinde ödeyebilecekler ve taksit ödemelerini iki ayda bir yapılabileceklerdir.

Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın 27 Ağustos 2018 tarihine kadar Belediyemize şahsen başvurarak yapılandırma / taksitlendirme yapmaları gerekmektedir.

31 Temmuz 2018 Tarihli ve 30495 Sayılı Resmî Gazete - Mükerrer

CUMHURBAŞKANI KARARI

--  11/5/2018 Tarihli ve 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun 2, 3, 4, 7 ve 8 inci Maddeleri ile 10 uncu Maddesinin Altı, Yedi ve Sekizinci Fıkralarından Yararlanmak İçin Öngörülmüş Olan Başvuru, Bildirim ve Beyan Sürelerinin 27/08/2018 Tarihine (Bu Tarih Dâhil) Kadar Uzatılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 7)

Şabanözü Kanal 5 Ekranlarında
Başkan KARAKAYA Muhtarları Ağırladı.