Başkan KARAKAYA´dan Turaç Fabrikasına Plaket

Şabanözü Belediye Spor Kulübü tarafından "Şehrin Çocukları Yaz Futbol Okulunda Buluşuyor" sloganıyla 11 - 16 yaş arası tüm gençlerimiz için organize edilen ve 20 Haziran 2018 tarihinde açılan Futbol Yaz Spor Okulu devam ediyor.

İlçemiz Kaymakamı Murat ÇİÇEK, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA, Şabanözü Belediye Spor Kulübü Başkanı Bünyamin BAŞOĞLU ve Turaç Fişek Fabrikası Müdürü Hüseyin SARICA'dan oluşan heyet, 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü Şabanözü Belediyesine ait halı sahada Yaz Spor Okuluna devam eden sporcuların antrenmanını izlediler.

Antrenman sonrası konuşan Başkan KARAKAYA " Şabanözü Belediye Spor Kulübü Futbol Yaz Spor Okuluna sponsor olan Turaç Fişek Fabrikasına ve halı sahanın yenilenmesine katkı sağlayan Gelal Çorap fabrikasına, Belediyemize, Spor Kulübüne ve ilçemiz sporuna katkılarından dolayı teşekkür ettiğini." Söyledi.

Başkan KARAKAYA konuşma sonrası katkılarından dolayı Turaç Fişek Fabrikası adına Fabrika Müdürü Hüseyin SARICA'ya plaket, ilçemiz Kaymakamı Murat ÇİÇEK'e içerisinde Şabanözü Belediye Spor Kulübü forması ve ayakkabısı bulunan çanta hediye etti.

Heyet son olarak genç futbolcu adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şabanözü Kanal 5 Ekranlarında
Başkan KARAKAYA Muhtarları Ağırladı.