Şabanözü Yol Yapımında Asfaltlama Başladı.

Şabanözü'nde yol yapımı işlerinin birinci etabının asfaltı yapıldı.

Altyapı çalışmaları (içmesuyu ve kanalizasyon) tamamlanan yerlerde hız verilen yol yapımı işlerinde, doğal beton yöntemiyle zemin çalışmaları tamamlanan ilk etap yollarda asfaltlar atıldı.

İlçemiz ana giriş caddeleri olan Yeni mahalle M.Gökçek ve F.Görgülü cadeleri ile Sağlık mahallesinde Çankırı giriş kavşağından Kayaaltı kavşağına kadar olan A.Erdem caddesinde yol yapımı işleri tamamlanmış oldu.

Yeni mahalledeki diğer yollarımızdan devam edilerek aynı şekilde yolların yapımı işine devam edilmektedir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukların makam koltuklarına oturması geleneği çerçevesinde, Başkan Zeki GÖK
Yeni Başkan Zeki GÖKTAŞ Oldu.
İlçemizde Belediye Başkanı seçimlerinin iptali üzerine 01 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlere kadar Meclis üyes