Şabanözü Yol Yapımında Asfaltlama Başladı.

Şabanözü'nde yol yapımı işlerinin birinci etabının asfaltı yapıldı.

Altyapı çalışmaları (içmesuyu ve kanalizasyon) tamamlanan yerlerde hız verilen yol yapımı işlerinde, doğal beton yöntemiyle zemin çalışmaları tamamlanan ilk etap yollarda asfaltlar atıldı.

İlçemiz ana giriş caddeleri olan Yeni mahalle M.Gökçek ve F.Görgülü cadeleri ile Sağlık mahallesinde Çankırı giriş kavşağından Kayaaltı kavşağına kadar olan A.Erdem caddesinde yol yapımı işleri tamamlanmış oldu.

Yeni mahalledeki diğer yollarımızdan devam edilerek aynı şekilde yolların yapımı işine devam edilmektedir.

Ramazan Bayramı Kutlamaları
Bayram Mesajı