Saklı Bahçe Kafe Kira İhalesi

İ L A N

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait Sağlık Mahallesi İ.Açıkalın Sokakta kıl çadır düğün salonu yan tarafında bulunan Saklı Bahçe isimli kafe 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca aşağıdaki şartlarda açık artırma suretiyle kiraya verilecektir.

-          İhale 11 Ağustos 2020 Salı günü saat 15.30'da Belediye Hizmet binasında Encümence yapılacaktır.

-          Kiraya verilecek işyerinin aylık tahmini kira bedeli 2.000,00.TL. olup, geçici teminat ise üç aylık kira tutarı olan 6.000,00.TL.dir.

-          İhaleye Girebilme Şartları;

-          İhaleye aşağıdaki şartları yerine getirenler katılabilir,

a)      Kanuni ikametgahlarının bulunması ve Türkiye'de tebligat için adres göstermeleri

b)      Vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletname vermeleri

c)      Yukarıda belirtilen geçici teminatı yatırmaları

d)     Tüzel kişilikler adına gireceklerin yetki belgesi vermeleri,

e)      Belediyemize borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı getirmeleri,

-        İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını en geç 11.08.2020 Salı günü Saat 15.00'e kadar

belediyemize yatırmaları ve ihale saatinde Belediyemizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-          İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınabilir,

Duyurulur.